Κατάκτηση του "Team Quick STRATEGO 2019"

Την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019 η ομάδα των "LOP3 Rockers" ρίχτηκε στη μάχη των νοκ-άουτ αγώνων της διοργάνωσης "Team Quick STRATEGO 2019" της κατηγορίας "Stratego Duel", όπου συμμετείχαν συνολικά 8 τριμελείς ομάδες με δικαίωμα ύπαρξης ενός αναπληρωματικού-δανεικού παίκτη στην καθεμία.

Οι νοκ-άουτ αγώνες διεξήχθησαν από τις 18 έως τις 26 Φεβρουαρίου στο café "Το Θρανίο", στην πλατεία της "Αγίας Σοφίας" στην Πάτρα, και η ομάδα των "LOP3 Rockers" εκπροσωπήθηκε στη συγκεκριμένη διοργάνωση από την τριμελή ομάδα, που συγκρότησαν οι Δημήτρης Π. Κοσμόπουλος, Δημήτρης Κ. Κοσμόπουλος και Μάριος Αποστολόπουλος. Όσον αφορά τη φάση των νοκ-άουτ αγώνων, η ομάδα των "LOP3 Rockers" επιβλήθηκε της ομάδας "The Unbeatables" με το εμφατικό σκορ 44-19 και προκρίθηκε στον τελικό όμιλο "final four" της διοργάνωσης, όπου θα ετίθετο αντιμέτωπη με τις ομάδες των "Commandos", των "Red Bodyguards" και των "Straterrorists".

Οι αγώνες του τελικού ομίλου της διοργάνωσης έλαβαν χώρα το απόγευμα της Τετάρτης 13 Μαρτίου 2019 στο café "Το Νέον", στον πεζόδρομο της "Τριών Ναυάρχων", με την ομάδα των "LOP3 Rockers" να επικρατεί απέναντι στις 3 άλλες ομάδες συγκεντρώνοντας συνολικά 44 βαθμούς στην τελική βαθμολογία του "final four" έναντι 36 βαθμών των "Commandos", 29 βαθμών των "Red Bodyguards" και 16 βαθμών των "Straterrorists" και κατακτώντας έτσι την 1η θέση στη διοργάνωση και το ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ, με το τρόπαιο να υψώνεται ψηλά από τα χέρια του Δημήτρη Π. Κοσμόπουλου, ο οποίος συγκέντρωσε τις περισσότερες νίκες στη διοργάνωση για την ομάδα των "LOP3 Rockers".

Αναμφίβολα, ο συγκεκριμένος τίτλος αποτελεί τη σπουδαιότερη επιτυχία της ομάδας μέχρι σήμερα !!!


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Kalavryta Stratego BarrageTourn 2020

Χάλκινο Μετάλλιο στο "GRAND PRIX ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ 2014"

Φιλανθρωπική δωρεά στη Δημοτική Ιματιοθήκη Πατρέων

LOP3 Rockers' Summer Party 2021

Συμμετοχή στο "Kalavrita Ski Test Trip 2013"

Αναδιαμόρφωση σύνθεσης ομάδας

Συμμετοχή στο "GRAND PRIX ΦΥΣΙΚΗΣ 2013"

Παρουσία στην "ISPO Munich 2019"